Informatie

Promotions

Meilleures ventes

Over Ons

Het Bedrijf

Het bedrijf Australian Treasures is een familie onderneming en wordt beheerd door Niels de Lang & Doña Pessy die samen hun passie voor muziek, instrumenten en authentieke Australische producten combineren in dit bedrijf.

Met hun kennis van muziek, workshops, instrumenten, Australische producten en hun ervaring als professionele musici, zijn ze gestart met de webshop Australian Treasures.

Australian Treasures richt zich op de verkoop van didgeridoo's, percussie-instrumenten en Australische artikelen zoals kleding en boomerangs. U kunt eenvoudig uw producten bestellen op AustralianTreasures.com of maak een afspraak in onze showroom in Hoorn

Wij verzenden bovendien door heel Nederland en België!

Het Team

Niels behaalde zijn Conservatoriumdiploma in 1992, sindsdien heeft hij carrière gemaakt in lesgeven, workshops, het uitvoeren en componeren van muziek. Zijn passie voor muziek leidde tot zijn eerste bedrijf het DidgeridooCentrum, die gespecialiseerd is in Didgeridoo-en diverse andere soorten muziek workshops.

Doña is mede eigenaar van het DidgeridooCentrum en bovendien professioneel zangeres. Zij won diverse talentenjachten bij Ariola die haar eerste plaat uitgebracht. Ze tourde in Turkije, Indonesië en gaf concerten in Rusland en Nederland. Doña had een nummer een hit met de groep Nasty, stond in het voorprogramma van T3, en deed backing vocals voor Allessandro Safina en Ilse de Lange.

Algemene informatie

Naast onze winkel en onze webshop bieden wij ook aanvullende diensten zoals workshops en muzikaal entertainment.

Met onderstaande links verwijzen wij naar onze andere websites:

DidgeridooCentrum.nl - Muziek Workshops
Donapessy.nl - Live Music & Bands
Organisatieburodelang.nl - Markten
Apneutherapie.nl - Training voor Circulaire Ademhaling

Contact

Wanneer u vragen heeft over ons bedrijf of over onze producten, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@australiantreasures.com en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

U kunt ons ook bellen: +31 (0) 229 757 766 of +31 (0) 651 374 913.